Alla inlägg den 19 februari 2008

Av Josefine - 19 februari 2008 19:36

Vädret var kanon & likaså ridbanan =)

Hoppade för Vera idag, det blev en privatlektion. I början kändes Diesel lite för lugn, jag fick rida lite för att han skulle få upp rätt tempo. Lektionen började med att vi travade över bommar. Först 4 bommar sen 2 bommar längre bort, sen skulle jag svänga runt över 2 andra bommar & sen tebax över de 4 första bommarna-fast åt andra hållet. Diesel ville gärna hoppa över bommarna & var inte helt vaken ibland...å inte jag heller så vi nuddade en del bommar ;) hihi!  Men när vi skärpte oss så gick det kanon!


Bommarna blev vartefter till hinder, det blev en studs & två rättuppstående. En gång stannade vi på ett hinder för att jag slutade rida precis innan hindret.. Men sen gick han kanon & vaknade upp & blev min vanliga Diesel!=) Han hoppade som en katt över, hindren låg på över 1.10 i slutet. Det var verkligen en svår teknikövning, då man skulle hinna trycka in 4 galoppsprång mellan studs & rättuppstående & på den andra linjen skulle vi trycka in 3 galoppsprång. 


Vera tycker verkligen han fått en bättre hoppteknik då han slutat med sina "helikopterhopp" som han ofta gjorde i början när han var en ovan hoppare ;) Nu har han fått en längre galopp & han tar längre språng *kul* Det är precis hit vi drömt om att komma!! =)

Störtnöjda över passet skrittade vi av i solen.

*värsta kanonvädret hubert!!*

Presentation

Omröstning

Vilket alternativ är din favoritgrej som du utövar eller har som mål med din/dina hästar?
 Fälttävlan
 Dressyr
 Hoppning
 Distans
 Western
 Working Equitation
 Körning
 Gymkhana
 Voltige
 Pole Bending
 Islandshästridning
 Utställning
 Premiering
 Kvalitetstävlan
 Uppfödning
 Hunting
 Annan...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards