Alla inlägg under oktober 2006

Av Josefine - 23 oktober 2006 08:45

Efter frukosten så fick Tomahawk gå ut i hagen "som vanligt". Nu hittar han dit själv utan problem. Första gångerna var d läskigt att gå över asfaltsvägen för den var blöt & mörk, men efter några promenader så brydde han sig ej längre.Det regnade till & från hela dagen, ibland öste det ner. När Tomahawk kom in rullade han sig i spånet *mysigt*Efter att han ätit upp sin eftermiddas mat så fick han komma & stå på stallgången, det blev en hel timme då han var så larvig när man rörde runt öronen & rumpan. Pälsglans var inte heller kul, så vi tränade & tränade med att borsta luggen, i nacken, på rumpan & svansen & spraya med pälsglansen. Jag passade på att tvätta svansen oxå då den ej var så ren :) Tompa gillade det inte så mycket. Men han vande sig till slut. Efter det var det sadelträning & täckesträning. Gick riktigt bra!Sen var han trött & fick gå in i boxen & sova.

Av Josefine - 22 oktober 2006 07:00

I dag kom hovslagaren...I dag va jag i stallet hela dagen...kändes skönt då man vill ha koll på hur "storebror" tar sin flytt...dricker han som han ska, äter han sitt hö och kraftfoder...fungerar magen osv.Jo, allt fungerar bra...lite tjafs med "hovis" va det...men hovarna blev sååå fina...likaså pappas och lillebror´s.Provade träns o sadel vid kvällningen...sadeln brydde han sig inte om alls..men bettet va inte så kul att få in i munnen...kanske inte gillar äppelsmaken ;)

Av Josefine - 21 oktober 2006 11:00

I dag hämtade vi Tomahawk... Nu kommer Tomahawk bo hos oss en tid för utbildning, inridning m.mVi styrde kosan mot Sparreholm denna förmiddag, och allt löpte på som planerat :-) Visst va Tomahawk lite skeptisk till att kliva in i trailern först...men sen så bestämde han sig för att följa med oss hem till lillebror Armani och pappa Diesel :-)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vilket alternativ är din favoritgrej som du utövar eller har som mål med din/dina hästar?
 Fälttävlan
 Dressyr
 Hoppning
 Distans
 Western
 Working Equitation
 Körning
 Gymkhana
 Voltige
 Pole Bending
 Islandshästridning
 Utställning
 Premiering
 Kvalitetstävlan
 Uppfödning
 Hunting
 Annan...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<<
Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards